Om Carina

Välkommen till min sida!

Jag heter Carina och det är jag som driver Carinas massage sedan hösten 2022. I grunden är jag utbildad specialistundersköterska och har arbetat inom yrket sedan 2002. Har länge haft en stark känsla av att vilja utveckla mig mer inom hälsa och friskvård och därför satsar jag nu mer på detta.

 Jag är utbildad diplomerad medicinsk massageterapeut, certifierad massör, diplomerad lymfmassör.

Då jag även är väldigt natur-, miljö-  och historia intresserad har jag studerat landskapsvetenskap (fil. kand. examen). Där jag har kunskaper från bland annat landskapets påverkan på människan och vice versa från historisk tid till nutid. 


Jag brinner för att hjälpa andra till ett bättre välmående och mina kunskaper och erfarenheter är en bra kombination för detta. Jag tycker det är viktigt att se helheten, allt hänger i hop och därför är varje behandling individuell för att på bästa sätt hjälpa dig. 

 Under en period i livet blev jag sjuk i s.k utmattninssyndrom. Tack vare min kontakt med Utmattningsskolan.se och Lena Holfve (grundare, författare) fick jag mitt liv tillbaka och mer därtill. Min och många andras berättelser finns att ta del av i boken "Äntligen fri från utmattning". 

För din trygghet.

Medlem i Kroppsteraputernas Yrkesförbund

Behandlingsskade- och Ansvarsförsäkrad 

Certifierad enligt Branschrådet Svensk Massage

Innehar F skatt och är momsregistrerad

All behandling sker under tystnadsplikt. Vid bokning godtar du att jag sparar personuppgifter enligt GDPR. Jag för också en enkel journal för att på bästa sätt kunna behandla dina besvär. Vid ej avbokad tid senast 24 timmar innan debiteras hela kostnaden. Vid no show faktura tillkommer 35 kr i aviavgift. 

Carinas massage samarbetar med:

  • Hälsoresurs i Sverige AB
  • Oberoende återförsäljare av Foot Point, hälsosulor, massageprodukter, strumpor bla. tåstrumpor.
  • Oberoende återförsäljare av Solidea, kompressions plagg. 
  • Oberoende återförsäljare av Rapsodine, ekologiska produkter baserade på svensk rapsolja. Produkter till hem, klädvård, hud och hår.