Priser 

Svensk klassisk massage 

Delkroppsmassage 

30 min

45 min 

60 min


Massage av muskler och bindväv i förebyggande eller behandlande syfte, där dina spänningar löses upp, din blodcirkulation ökar, motverkar stress, minskar oro och depression samt förebygger och lindrar spänningshuvudvärk. Massage är ett bra komplement till fysisk/mental aktivitet då det bidrar till ökad rörlighet med mindre skador och ökad blodcirkulation i kroppen. Det kan också hjälpa till att stärka ditt immunförsvar. I behandlingstiden ingår tid för av- och påklädning.                         


 

525 kr

645 kr

750 kr

Helkroppsmassage 

90 min


Helkroppsmassage, dina spänningar löses upp och din blodcirkulation ökar.  I behandlingstiden ingår tid för av- och påklädning.


1095 kr

Lymfmassage, första besöket 110 min


 Första besöket inleds med ett samtal där vi pratar om din hälsa och eventuella besvär samt instruktioner i egenvård. Manual, PDF i egenvård ingår och kommer på din mail efter besöket. Viktigt att dricka rikligt med vatten innan och efter besöket för att hjälpa till med att få ett ökat flöde. 

När du börjar med en lymfmassagebehandling är det bra att starta upp med några täta behandlingar helst 1ggr/v under 3-5 veckor. för att fart på lymfsystemet. I behandlingstiden ingår tid för av- och påklädning.

1250 kr

Lymfmassage, återbesök 90 min


Lymfmassage är en lugn och avkopplande massage som består av djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Detta för att avlägsna slaggprodukter och överskottsvätska som är lagrade i kroppen, stärka immunförsvaret och främja en bra ämnesomsättning. I behandlingstiden igår  tid för av- och påklädning.

1095 kr

Gravidmassage

50 min


Massage erbjuds från graviditetsvecka 13. Under behandlingen ligger du på sidan med kuddar som stöd där du behöver. Vi fokuserar på dina problemområden eller om du önskar en avkopplande stund. I behandlingstiden ingår tid för av- och påklädning.


725 kr

Barnmassage 8-12 år 25 min


Det är viktigt att även barn har en paus från vardagen med möjlighet till återhämtning och en stunds avslappning. Vid massage utsöndras hormonet Oxytocin som är kroppens lugn och ro hormon. Vilket har visat sig ha mycket positiva effekter på barnets minne och koncentrationsförmåga. Medföljande vuxen får gärna sitta med i rummet under behandling om så önskas. I behandlingstiden ingår tid för av- och påklädning.

395 kr

Ungdomsmassage 13-17 år 

30 min

45 min 


Behandlingen utformas i samråd med ungdomens önskemål och behov. Massagen genomförs som lättare, avslappnande eller mer behandlande om muskelspänningar, smärta eller rörelsesvårigheter finns. Medföljande vuxen får gärna sitta med i rummet under behandling om så önskas av ungdomen. I behandlingstiden ingår tid för av- och påklädning.  


475 kr

575 kr

Studenter (intyg Mecenat/Studentkortet),  pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna har 10% rabatt mot uppvisande av intyg och betalar på plats. Vid ej avbokad/ombokad tid senast 24 timmar innan debiteras hela kostnaden. Vid no show faktura tillkommer 35 kr i aviavgift.